Els Set Inferns

Bellestar.
Alt Urgell

És el primer Festival de Jazz Folk del Pirineu, i es realitza al poble de Bellestar, a l’Alt Urgell. El festival té per objectius revaloritzar la cultura i la música d’arrel, impulsar la vitalització de l’escena jazzística al Pirineu i crear espais d’intercanvi i fusió entre públic i músics de l’escena del jazz i el folk. Alhora, el festival vol ser també un punt de trobada d’artistes emergents del territori i donar espai i suport a nous projectes de composició pròpia.
Tot això es tradueix en una jornada de concerts i tallers d’espectre molt variat, acompanyats d’una petita fira de projectes culturals locals, bon menjar i cerveses artesanes. També es realitza un tastet del festival el dia previ a La Seu d’Urgell, en col·laboració amb altres entitats culturals del territori.

TIPUS D'ESPAI

Exterior/entorn natural, Polivalent, Sala de concerts

WEB

https://elssetinferns.com/

EMAIL

els7inferns@gmail.com

RECURSOS

Pràcticament no tenim recursos propis, però comptem amb tota la infraestructura necessària per realitzar el festival, ja sigui a través de cessions per part de l’administració o associacions veïnals o lloguer.
Es compta amb la cessió de l’espai del Pavelló de Bellestar per part de l’Ajuntament de Montferrer i Castellbó. Aquí hi ubiquem la fira, zona de pícnic i el servei de barra, i els concerts. També comptem amb l’espai de l’Estudi, cedit pel poble de Bellestar. Finalment, habitants de Bellestar cedeixen diversos prats per a que es puguin utilitzar com a aparcaments.
L’Ajuntament cedeix mobiliari com taules, cadires i escenari, i el Consell Comarcal i el PNAP cedeixen les carpes necessàries per a que el públic pugui assistir còmodament. Es preveu el lloguer d’una gran carpa a la Diputació de Lleida.

ACCESSIBILITAT

Es plantegen totes les activitats donant especial importancia a l’accessibilitat plena de tots els espais, per tal de que hi puguin assistir persones amb mobilitat diversa. A més, els horaris de la programació permeten una total adaptació a diferents necessitats. Pel que fa als tallers, es fan inscripcions prèvies amb antel·lació, a través de les quals podem conèixer la realitat i diversitat de cada participant i adaptar el taller a les necessitats requerides.

Festival de Jazz-Folk del Pirineu: concerts, tallers i fira d'artesanes.