cia. Sargantana

Ripoll.
Ripollès

La base de la companyia és la pràctica continua sota la direcció de Jordi Pérez. El 2009 van establir l’espai de treball a Barcelona, on va començar el grup de recerca –La cuina– per desenvolupar el sistema propi d’interpretació i dramatúrgia. En el període 2009-2018, el laboratori va desenvolupar l’iam system, acrònim de “impulse-action motion”, que, a dia d’avui, guia el seu treball.

El 2013 va obrir La Vilella, el lloc de treball i sala de teatre a Barcelona. Aquest espai va permetre, no només millorar el seu treball de recerca i processos creatius, sinó també establir un contacte recurrent amb el públic alhora que oferir a companyies locals i internacionals poder mostrar les seves creacions i portar noves experiències al públic.

El 2020 van moure el lloc de treball a Ripoll, als Pirineus, amb l’objectiu de trobar un ritme més apropiat per dur a terme el procés de recerca.

El 2022 s’obre Lanau7, el laboratori d’art i tecnologia de la companyia.

TIPUS D'ESPAI

Espai d'assaig, Espai de creació escènica

ADREÇA

Ctra. Sant Joan, s/n "can Casals" 17500 Ripoll
Ripoll

WEB

https://www.ciasargantana.cat

EMAIL

info@ciasargantana.cat

RECURSOS

Lanau7 disposa d’infraestructura per a la creació escènica en tots els estadis del procés.

Des de maquinària per a la construcció d’escenografia, fins a equip de llum, so i projecció per a la creació audiovisual.

ACCESSIBILITAT

L’espai és totalment accessible.