Teatre

Viure a través de l’acció

Ripoll.
Ripollès
del 13.04.2024
al 14.04.2024

El 13 i 14 d’abril, workshop de teatre de cia Sargantana: “Viure a través de l’acció”, un workshop de teatre de cia Sargantana.

Tota acció té una raó profunda, que sovint ni tan sols ens plantegem. En aquest workshop, l’actor-creador parteix del treball físic per jugar amb l’atenció i la concentració, amb l’impuls i la decisió, amb el conscient i l’inconscient, i crear la vida en escena. Informació pràctica Preu del curs: 50€ / 11 hores lectives.

El workshop “Viure a través de l’acció” compta amb el suport de la Diputacio de Girona.

“iam system”, un sistema propi d’entrenament actoral L’iam system és la base dels nostres entrenaments i workshops. L’impulse-action motion system és una evolució en la tècnica de les accions físiques que també inclou conceptes de programació neurolingüística (PNL) i idees de la física quàntica, i fa servir exercicis i conceptes de l’aikido, el qi gong, la meditació i altres disciplines de les arts escèniques. Està dissenyat per ajudar a tot tipus d’intèrprets, tant si són a l’escenari com davant la càmera. Tanmateix, és l’actor-creador qui serà qui més el pugui aprofitar. L’iam system ofereix, no només una manera d’entrenar, sinó també eines i procediments per fer servir a qualsevol fase del treball: la preparació, la creació, els assajos o les funcions. L’objectiu de l’iam system és millorar la presencia de l’intèrpret, permetent-li que visqui el present de forma tranquil·la i atenta, honestament i completament connectat amb el moment.

LaNau7, espai de recerca i creació escènica de la companyia. LaNau7 és el nou espai de recerca i creació escènica de la companyia. Una nau de quasi 300m2 a l’antic recinte de la fàbrica Casals Ventilació de Ripoll que, recentment, s’ha adaptat per poder dur a terme el laboratori d’art i tecnologia de cia Sargantana. Un espai diàfan, amb llum natural i envoltat d’espais verds, concebut també amb la voluntat de poder fer intercanvis amb altres companyies –nacionals i internacionals– per establir, així, sinèrgies artístiques.

DATA

13.04.2024

FINS A

14.04.2024

HORARI

Dissabte de 9:30h a 13:30h i de 15h a 18h Diumenge de 9:30h a 13:30h

LLOC

LaNau7. Carretera de Sant Joan s/n

PREU

Preu del curs: 50€ / 11 hores lectives. Inscripcions a produccio@ciasargantana.cat

INICIATIVA

cia. Sargantana
Workshop de la cia Sargantana