Literatura

Totes les lactàncies molen

La Seu d'Urgell.
Alt Urgell
01.09.2023

Presentació del llibre “Totes les lactàncies molen”, amb les autores Mireia Serra i Saioa Baleztena, i Gemma Guàrdia (mare, feminista i Tècnica del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) de l’Alt Urgell).

Una mirada inclusiva a les diferents formes de lactància i una invitació a viure-les d’una manera lliure, respectada i plaent.

Una de les primeres decisions importants que han de prendre les mares i gestants és si donaran el pit. Sovint les expectatives i el desig xoquen amb la realitat. La por, la culpa, la pressió social i la falta d’informació i  d’acompanyament físic i emocional provoquen que moltes ho visquin amb frustració.

Totes les lactàncies molen és un altaveu de la diversitat de formes de lactància i una crida per reivindicar-les totes. Recull el testimoni de trenta persones que expliquen la seva experiència i, a la vegada, inclou el coneixement de quinze expertes que resolen dubtes i ofereixen algunes claus per ajudar a establir la lactància amb èxit, ja sigui amb el pit, amb llet natural però en diferit o amb llet de fórmula i biberó.

Un llibre per trencar mites i silencis que convida totes les persones a viure amb plenitud l’alletament. Inclou l’expertesa d’Alba Padró, Inma Marcos, Rosana Boronat, Cris Garaizabal Elizalde, Elena Crespi Asensio, Esther Vivas, Paola Roig, Paula Rodríguez, Hortènsia Vallverdú, Belén Moes, Alba Rosique, Marta Ibarra, Noelia Sánchez, Maria Llavoré, Irene Iglesias i Cris Moe.

DATA

01.09.2023

HORARI

19h

LLOC

Carrer Canonges, 9

PREU

Gratuït

ACCESSIBILITAT

Entrada adaptada a persones amb mobilitat reduïda

ACCESSIBILITAT

entrada a peu pla

INICIATIVA

El Refugi
Presentació del llibre "Totes les lactàncies molen", amb les autores Mireia Serra i Saioa Baleztena, i Gemma Guàrdia