Cultura popular

Tastem territori

La Seu d'Urgell.
Alt Urgell
25.10.2023

TASTEM TERRITORI és una aposta per incentivar noves oportunitats de desenvolupament rural i arrelament en els pobles pirinencs.

L’activitat es farà un cop al mes, concretament el quart dimecres de cada mes, a les 8 de la tarda a l’Ateneu de l’Alt Urgell (c/ Capdevila 6 de la Seu d’Urgell). Caldrà inscriure’s prèviament ja que l’activitat serà amb places limitades i tindrà un petit cost econòmic que servirà per cobrir els costos de l’activitat i variarà en funció del producte que es tasti.

FEDE ANTONA és sommelier i Màster en Viticultura i Enologia. Ha estat el cofundador de la Viniteca La Posella de la Seu d’Urgell i ha realitzat cursos de tast de vins a diversos indrets del Pirineu (la Seu, Oliana, Andorra, La Val d’Aran, Pallars i la Cerdanya). Ha escrit diversos articles a revistes comarcals i ha participat amb RàdioSeu en programes relacionats amb la gastronomia i els productes artesans de proximitat. Amb aquest llarg bagatge, ara el Fede ens guiarà i acompanyarà en les diferents descobertes que ha preparat en el marc de l’activitat “TASTEM TERRITORI”.

El proper dimecres 25 d’octubre, serà la primera descoberta que farem al “SALÍ DE CAMBRILS”.

EL SALÍ DE CAMBRILS

El dimecres 25 d’Octubre a les 20h a l’Ateneu de l’Alt Urgell (Carrer Capdevila, 6 de la Seu d’Urgell) comença l’activitat estable TASTEM TERRITORI. En aquesta primera ocasió el convidat és “El Salí de Cambrils” que ens visitarà i amb l’acompanyament d’en Fede Antona faran una descoberta d’aquest lloc tan singular que acompanyarem amb un tast de sal.

L’activitat tindrà un cost de 4€ per sòcies i 5€ per no sòcies. Es requereix inscripció prèvia ja que l’activitat compta solament amb 20 places, i hi ha temps per apuntar-se fins a la nit del diumenge 22 d’octubre. L’enllaç per apuntar-se és el següent: https://forms.gle/bbPtB8g7FivNK5Ya7

DATA

25.10.2023

HORARI

20.00h

LLOC

Ateneu Alt Urgell

PREU

4€ sòcies 5€ no sòcies
'Tastem territori' és una activitat periòdica que consistirà en convidar productors i elaboradors artesans del territori perquè ens parlin de les seves experiències, de les diferents activitats que fan, alhora que ens presenten els seus productes, i, sempre que sigui factible, en farem un tast.