Literatura

Parlem de Pablo Coelho i Charles Bokowski

Solsona.
Solsonès
02.12.2023

Llegir és un podcast literari dels solsonins Uriol Gilibets i Eduard Gener. Amb aquesta idea sonora precària van col·lar-se a TV3 l’any 2022 amb el programa Una Història de la literatura cullin les crítiques més enfurismades d’un part àmplia del món literari català. Però les audiències eren bones i el programa un dels més vistos a la xarxa de La Catalana.

Ara Llegir torna… a l’underground. Això sí, per un dia omplirem el Teatre Tatrau per demostrar que el show business i la literatura també poden anar de bracet. Serà la gala final d’aquesta nova temporada de Llegir. Per fer aquest Frankestein amb pretensions d’intel·lectual, comptarem amb la presència de Manel Vidal amb qui parlarem de l’obra de Paulo Coelho i les seves obres més imprescindibles, i amb Elisenda Pineda amb qui escrutarem a Charles Bukowski, les seves addiccions i les seves trapelleries. 

Dos capítols amanits amb piano de cua, fil musical, cervesa de la Pirata de Súria i vi del Miracle.  

L’entrada costarà 15 euros que ajudaran a pagar l’espectacle i finançaran aquest podcast de cara al futur. Esperem que aquella nit marxem tots fent una conga al crit “Visca la Literatura!”.

DATA

02.12.2023

HORARI

19h

LLOC

Tatrau Teatre (Carrer de Santa Llúcia, 23)

PREU

15€
Capítol del podcast solsoní sobre literatura