Literatura | Pensament crític

Mujer, vida y libertad. Desde el corazón del movimento de las mujeres libres de Kurdistan

La Seu d'Urgell.
Alt Urgell
10.09.2023

Presentació del llibre “Mujer, vida i libertad. Desde el corazón del movimiento de las mujeres libres de Kurdistan” amb una ponent del Kurdistan.

En els últims anys, el Moviment d’Alliberament de Kurdistan, i en concret el Moviment de Dones, s’ha convertit a l’avantguarda de la lluita internacionalista del segle xxi. Persones de tot el món han viatjat a Kurdistan per a aprendre i formar part del procés revolucionari. Creiem que és essencial entendre els processos i la història del Moviment, les seves teories i els seus mètodes, per a desenvolupar-nos com a individus i organitzacions capaces de dur a terme la lluita per la llibertat.

Aquest llibre se centra en explicar la història des del Moviment de Dones, ja que creem fermament que el nostre alliberament és el pas necessari per a arribar a l’alliberament de la societat en el seu conjunt, de tots els gèneres i els pobles, de la vida mateixa. Partim d’una explicació de la història des de la identitat comuna de les dones en resistència, perquè considerem que la dona no és una eterna oprimida, sinó que sempre té la capacitat d’unir i transformar la realitat.

Per a totes les persones que somien i lluiten per la vida en llibertat, la nostra aportació.

DATA

10.09.2023

HORARI

12h

LLOC

Carrer Canonges, 9

PREU

Gratuït

ACCESSIBILITAT

Entrada adaptada a persones amb mobilitat reduïda

INICIATIVA

El Refugi
Presentació del llibre "Mujer, vida i libertad. Desde el corazón del movimiento de las mujeres libres de Kurdistan" amb una ponent del Kurdistan.