Cinema

Misión a Marte

Ribes de Freser.
Ripollès
16.07.2023

Secció oficial del Festival Gollut – Llargmetratges

Amat Vallmajor, 2022, 71’, Espanya, VE

En un país basc postapocalíptic, dos germans emprenen una missió a Mart. Un “road trip” futurista per un passat familiar. Txomin, un arqueòleg basc a l’atur, rep l’encàrrec d’un peritatge a Mart. Amb el seu germà Gene al volant, parteixen d’Eibar (País Basc) en una aventura pel nord d’Espanya. La salut fràgil de Gene i la boira tòxica que apareix misteriosament, els fa desviar del camí i acudir a la germana Mila. El retrobament dels tres desperta vells retrets familiars, mentre la salut d’en Gene empitjora. Amb l’ajuda d’alguns fantasmes i del mateix Jesucrist, els germans decideixen acabar la seva missió i arribar a Mart.

Amb la presència de membres de l’equip.

DATA

16.07.2023

HORARI

19h

LLOC

Cinema Catalunya: Carrer Major, 19

PREU

Entrada individual: 4,5€ Entrada reduïda: 3€* *Entrada amb tarifa reduïda vàlida per a: soci/es, estudiants, aturats, jubilats, persones amb discapacitat legalment reconeguda, famílies nombroses, monoparentals i Carnet Jove Abonament festival: 30€ (entrada vàlida per a totes les sessions) Abonament festival soci/es: 25€ (entrada vàlida per a totes les sessions)

INICIATIVA

Festival Gollut
Visionat de Missions a Marte, Amat Vallmajor, 2022, 71’, Espanya, VE. De la secció oficial de llargmetratges del Festival Gollut