Cinema

Los espigadores y la espigadora

Ribes de Freser.
Ripollès
19.07.2023

Secció Aradre. Ruralitats en transició – Fora de competició

Agnès Varda, 2000, 82’, França, VOSE.

A partir la cèlebre pintura “Les espigoleres” de Jean François Millet, la cineasta francesa Agnès Verda construeix i amplifica la metàfora d’espigolar, per compartir les reflexions que li sorgeixen durant el mateix rodatge, davant de diversos personatges amb qui es va trobant al llarg d’un viatge per França.

Amb una aproximació a la realitat que resulta atzarosa i meditada a la vegada, Verda revela -i es rebel·la ambuna mirada lúdica, però penetrant sobre una societat contemporània que fa del malbaratament material, i de la insolidaritat, la seva forma més estesa de vida.

DATA

19.07.2023

HORARI

17:30h

LLOC

Cinema Catalunya: Carrer Major, 19

PREU

Entrada individual: 4,5€ Entrada reduïda: 3€* *Entrada amb tarifa reduïda vàlida per a: soci/es, estudiants, aturats, jubilats, persones amb discapacitat legalment reconeguda, famílies nombroses, monoparentals i Carnet Jove Abonament festival: 30€ (entrada vàlida per a totes les sessions) Abonament festival soci/es: 25€ (entrada vàlida per a totes les sessions)

INICIATIVA

Festival Gollut
Les espigadores y la espigadora. Secció aradre. Ruralitats en transició dins del Festival Gollut. Agnès Varda, 2000, 82’, França, VOSE.