Literatura

Llavors, qui soc? 

Alins.
Pallars Sobirà
12.04.2024

Les llavors són molt, molt petites, però gràcies a l’aigua, a les cures i a l’amor poden fer-se grans i empènyer amb força la terra per convertir-se en flors, en fruits i hortalisses.

Ara que ja és primavera, moltes llavors comencen a créixer… però encara no saben qui són! Hauran de fer un viatge ple d’aventures per trobar la seva identitat, i divendres 12 d’abril a NaturaLlibres, els petits exploradors les haurem d’ajudar!, en una excursió amb taller, contacontes i berenar per conèixer el llibre Llavors, qui sóc? amb la Sheila @un.raco.del.mon i Explora el Parc.

MISSIÓ EXPLORA EL PARC

  • 17:00h: Trobada a NaturaLlibres i repartiment de passaports Explora el Parc
  • 17:15h: Excursió amb contacontes fins l’ermita de Sant Quirc
  • 18:00h: Taller de llavors
  • 19:00h: Retorn a NaturaLlibres
  • 19:20h: Berenar de primavera i concurs per endevinar les hortalisses que s’hi amaguen

Petits i grans descobrirem quines varietats locals broten ara amb el bon temps al Parc Natural de l’Alt Pirineu, aprendrem les súper propietats del pebrot, la ceba, la tomata… les meravelles de les que són capaces… i com de sa és menjar-les!

Gràcies a les històries que la Sheila @un.raco.del.mon ens explicarà i al conte Llavors, qui soc?, publicat en pallarès per la cooperativa Alba Jussà com a part del projecte d’agricultura social Llavors d’Oportunitats. La seva missió: recuperar i preservar les llavors de varietats d’horta tradicional al temps que es fomenta el desenvolupament sostenible i la inclusió social a través del treball de la terra amb els col·lectius més vulnerables.

DATA

12.04.2024

HORARI

de 17h a 20h

LLOC

Casa Xurret. Carrer Roda, 4

PREU

6€ per persona adulta i 4€ per menors* Inclou: Excursió amb contacontes i taller de llavors + Berenar de primavera + Val del 10% de descompte en la compra del llibre Llavors, qui soc? + Fins a 4 segells al passaport Explora el Parc (1 per assistència, 1 per l'excursió, 1 pel taller i 1 per compres efectuades a NaturaLlibres) Per apuntar-se a la petita trobada, enviar un correu electrònic a naturallibres@gmail.com o un WhatsApp al 626534710

INICIATIVA

NaturaLlibres
Excursió amb contacontes + Taller + Berenar de primavera i concurs