Literatura

L’home que fabricava caixes niu

Alins.
Pallars Sobirà
06.08.2023
 Us agraden els ocells?
Al protagonista del conte que us explicarem li agraden tant que els hi construeix cases!
Diumenge 6 d’agost a NaturaLlibres coneixerem la història real de l’avi Paco amb els autors del llibre L’home que fabricava caixes niu i farem com ell: aprendrem a muntar caixes niu en un taller amb Salvatgines i Explora el Parc!
Passejarem vora el riu, coneixerem les aus que habiten a Alins i com podem ajudar-les creant refugis òptims per a la reproducció i conservació de moltes espècies.Perquè totes les persones podem fer petites coses per cuidar del nostre entorn proper i del planeta si ens l’estimem com l’avi Paco s’estima els ocells.

DATA

06.08.2023

HORARI

17.00h

LLOC

Llibreria NaturaLlibres

PREU

8€ per exploradors majors de 18 anys / 6€ per exploradors de 4 a 17 anys / Gratuït per exploradors fins a 3 anys Inclou: Contacontes Activitat guiada Explora el Parc Taller de caixes niu amb Salvatgines Berenar amb productes de proximitat Descompte del 10% per la compra del llibre L'home que fabricava caixes niu* 1 segell al vostre Passaport d'Explorador per fer el taller + 1 segell per comprar el llibre. Els que encara no tingueu el Passaport, el podreu adquirir per 1€ i rebreu un tercer segell.

INICIATIVA

NaturaLlibres