Literatura

L’amant secreta

Ripoll.
Ripollès
31.01.2024

La Lluerna continua amb el seu club de lectura mensual de narrativa. Aquest 2024 han decidit dedicar els mesos a un gènere literari diferent, i endinsar-s’hi a través d’activitats i el club de lectura.

Aquest gener el dediquen a la novel·la negra, i el dimecres 31 de gener a les 18:30h comentaran el llibre “L’amant secreta” de Sebastià Bennasar. La sessió comptarà amb l’autor.

“Una singular banda de lladres d’art s’ha d’enfrontar al repte més gran que ha tingut mai: robar un quadre i tornar-lo als seus legítims propietaris. La història de l’obra d’art no us la desvetllarem, però sí que heu de saber que era una de les preferides de Nicolás Franco, germà de Francisco Franco i col·leccionista d’art pornogràfic. Si llegiu L’amant secreta, descobrireu com la Guerra Freda es va lliurar als despatxos dels ambaixadors a Lisboa i com es lliura encara avui dia. Deixeu-vos seduir també pels fados, les pintures de Goya i la història contemporània que llegireu en aquesta història, la novel·la negra més ambiciosa i literària de Sebastià Bennasar.”

DATA

31.01.2024

HORARI

18:30h

LLOC

Carrer Vell, 3

PREU

Gratuït
Club de lectura de narrativa de La Lluerna Llibreria