Cinema

La ilusión de la abundancia

Ribes de Freser.
Ripollès
18.07.2023

Secció oficial del Festival Gollut – Llargmetratges

Erika Gonzalez Ramirez i Matthieu Lietaert, 2022, 61’, Colòmbia, VE

Bertha, Carolina i Màxima viuen en tres països diferents d’Amèrica Llatina, però comparteixen un objectiu comú: estan liderant la lluita actual contra els conquistadors moderns. Aquestes defensores ambientals s’enfronten a algunes de les empreses extractivistes més grans del món. “La Ilusión de la abundancia” no és només un documental sobre aquells que paguen un alt preu del suposat desenvolupament, és, sobretot, una història sobre la globalització de la resistència ambiental de tots els pobles del sud global.

DATA

18.07.2023

HORARI

17:30h

LLOC

Cinema Catalunya: Carrer Major, 19

PREU

Entrada individual: 4,5€ Entrada reduïda: 3€* *Entrada amb tarifa reduïda vàlida per a: soci/es, estudiants, aturats, jubilats, persones amb discapacitat legalment reconeguda, famílies nombroses, monoparentals i Carnet Jove Abonament festival: 30€ (entrada vàlida per a totes les sessions) Abonament festival soci/es: 25€ (entrada vàlida per a totes les sessions)

INICIATIVA

Festival Gollut
La ilusión de la abundancia. Secció oficial de llargmetratges del Festival Gollut. Erika Gonzalez Ramirez i Matthieu Lietaert, 2022, 61’, Colòmbia, VE