Cinema

La Ciutat a la Vora

Ribes de Freser.
Ripollès
22.07.2023

Secció oficial del Festival Gollut – Llargmetratges

Meritxell Collel Aparicio, 2023, 52’, Cataluya, VC.

Tocar la realitat a través d’una caminada. Caminant, podem apropar-nos a mons, descobrir l’altra ciutat, la que comunament anomenem “perifèria”. Canviar la perspectiva històrica dels turons com punts de control i defensa, com fronteres de la ciutat, per revelar els límits entre la muntanya i la ciutat com a punt de connexió amb els orígens. Un recorregut a peu pel litoral que limita la ciutat de Barcelona amb la serra de Collserola traça un mapa visual i sonor de la perifèria de la ciutat a través dels sons, les veus, els rostres, els treballs, els espais urbans i naturals de cada barri. Les vores composen una simfonia d’espais i persones, orígens, vincles i maneres d’habitar la ciutat.

DATA

22.07.2023

HORARI

18h

LLOC

Cinema Catalunya: Carrer Major, 19

PREU

Entrada individual: 4,5€ Entrada reduïda: 3€* *Entrada amb tarifa reduïda vàlida per a: soci/es, estudiants, aturats, jubilats, persones amb discapacitat legalment reconeguda, famílies nombroses, monoparentals i Carnet Jove Abonament festival: 30€ (entrada vàlida per a totes les sessions) Abonament festival soci/es: 25€ (entrada vàlida per a totes les sessions)

INICIATIVA

Festival Gollut
Visionat de La ciutat a la vora. Secció oficial de llargmetratges del Festival Gollut. Meritxell Collel Aparicio, 2023, 52’, Cataluya, VC.