Cinema

Fritzi. Un conte revolucionari

Ribes de Freser.
Ripollès
15.07.2023

Matthias Bruhn, Ralf Kukula, 2019, 90’, Alemanya-Bèlgica-Luxemburg-República Txeca, VCSC. Producció Balance Film, TrickStudio Lutterbeck GmbH, Doghouse Films, Artémis, Distribució Pack Màgic.


Alemanya de l’Est, 1989. El mur que divideix el país en dues meitats és a punt de caure. La Fritzi cuida de l’Sputnik, el gosset de la seva millor amiga Sophie, mentre ella està de vacances amb la seva família a Hongria. Però, amb l’arribada de la tardor comença l’escola i la Sophie encara no ha tornat. La Fritzi i l’Sputnik inicien una aventura per trobar-la. Les seves passes els portaran a descobrir les manifestacions que es repeteixen a Leipzig i a entendre què està passant al seu país. Una pel·lícula emocionant, impregnada de l’atmosfera de l’època i històricament acurada, que retrata la caiguda del mur des de la mirada d’una nena de dotze anys.

DATA

15.07.2023

HORARI

17h

LLOC

Cinema Catalunya, Carrer Major, 19

PREU

Entrada individual: 4,5€ Entrada reduïda: 3€* *Entrada amb tarifa reduïda vàlida per a: soci/es, estudiants, aturats, jubilats, persones amb discapacitat legalment reconeguda, famílies nombroses, monoparentals i Carnet Jove Abonament festival: 30€ (entrada vàlida per a totes les sessions) Abonament festival soci/es: 25€ (entrada vàlida per a totes les sessions)

ACCESSIBILITAT

El film, doblat al català, s’exhibeix també amb subtítols, per fomentar la lectura i fer-lo accessible a infants amb dificultats auditives.

ACCESSIBILITAT

subtítols

INICIATIVA

Festival Gollut
Programació familiar dins del Festival Gollut