Cinema

Festival Gollut

Ribes de Freser.
Ripollès
del 08.07.2023
al 23.07.2023

L’Associació «Amics del cinema de la Vall de Ribes» presenta la 10a edició del Festival Gollut.

EL FESTIVAL GOLLUT és una mostra de cinema social i ambiental amb l’objectiu de la inclusió i la sensibilització de les diferents diversitats.

Apostem pel cinema d’autor, el compromís ètic i estètic, la llibertat creativa, explorant i experimentant noves narratives i formes de representació audiovisual.

El festival pretén descentralitzar la cultura de les grans ciutats, rebutjant la idea que la cultura ha de tenir un centre que defineixi les seves perifèries.

Enguany el festival vol investigar les maneres en què el cinema pot influir i configurar un territori i els seus habitants: els seus records, imaginaris i ficcions col·lectives. Ens interessa explorar la manera com el cinema representa els entorns rurals, processos de desruralització tant a escala local com global, des de mirades que qüestionen narracions hegemòniques.

DATA

08.07.2023

FINS A

23.07.2023

LLOC

Vall de Ribes

INICIATIVA

Festival Gollut
El festival vol investigar les maneres en què el cinema pot influir i configurar un territori i els seus habitants: els seus records, imaginaris i ficcions col·lectives. Ens interessa explorar la manera com el cinema representa els entorns rurals, processos de desruralització tant a escala local com global, des de mirades que qüestionen narracions hegemòniques.