Literatura | senderisme

Bordes de Nibrós, Recordant el temps del passat

Alins | Bordes de Nibrós.
Pallars Sobirà
18.06.2023

Excursió naturalista + moment de lectura personal

Obrir un llibre prop d’un riu, al mig d’un bosc, encerclats d’altes muntanyes, a la vora d’antigues bordes… cercant la calma necessària per oblidar-se d’aquest món i penetrar en aquell altre que ens narren les pàgines. Això és el que farem un cop al mes a NaturaLlibres amb Obaga
Activitat: caminar per a trobar el nostre temps de lectura en el medi natural.

Cada itinerari serà conduït per un guia intèrpret d’Obaga, qui ens explicarà les mil històries que podem llegir a la flora i fauna mentre caminem a pleret fins a la zona de lectura proposada: les bordes de Nibrós (Vall de Cardós). Allà, cada participant durà un llibre per llegir una estona. Camí de tornada, tindrem l’oportunitat de comentar entre nosaltres el títol que hem portat o recomanar algun altre que ens hagi agradat, compartint així aquest acte generalment solitari que és llegir.

Inclou: Ruta guiada + Val de descompte de 2€ en llibres*
Ràtio màxima: 12 persones
Material recomanat: Motxilla petita on portar el llibre de lectura, aigua i alguna cosa per picar: ganyips, fruita… Roba còmode i adequada per a la muntanya, paravent o impermeable. Calçat còmode per caminar per corriols. Gorra, protector solar i ulleres de sol. Llapis per pendre notes i una petita llibreta de camp.
Nivell de dificultat: Moderada. La dificultat varia en funció de la ruta programada i està basada en el mètode SENDIF, on es valora la distància amb el desnivell acumulat.
Temps de lectura: 45 minuts aprox.

*Si algú es dóna de baixa en l’activitat, només es farà la devolució de l’import si la plaça vacant queda coberta i s’avisa a l’organització amb un mínim de 24h.

El val de descompte tindrà una caducitat de 30 dies des de la seva emissió.

Per apuntar-se a la trobada, enviar un correu electrònic a
naturallibres@gmail.com o un WhatsApp al 626534710

OBAGA ACTIVITATS és una empresa arrelada al Pallars Sobirà i especialitzada en educació ambiental i ecoturisme, organitzant activitats de descoberta de la natura que varien segons l’estació de l’any, en l’àmbit del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i del Parc Natural de l’Alt Pirineu: observació astronòmica amb telescopi, activitats de papallones, de rastres de fauna, excursions tranquil·les de senderisme interpretat, passejades a trenc d’alba per escoltar i veure la brama del cérvol, i a l’hivern, sortides amb raquetes de neu.

DATA

18.06.2023

HORARI

Matí (a confirmar)

LLOC

Alins

PREU

17€

INICIATIVA

NaturaLlibres