Literatura

Autòctones

Alins.
Pallars Sobirà
10.06.2023

Autòctones, un recull de contes per donar vida a deu espècies originàries del país —5 peixos i 5 aus— que es troben en perill.

Les autòctones és un grup creatiu integrat per les escritores Leticia Asenjo, Roser Cabré-Verdiell, Gemma Sardà, Elisenda Solsona i Laura Tejada, que es coneixen des de fa deu anys. Durant aquest temps s’ho han llegit tot les unes de les altres, s’han corregit i, quan calia, s’han discutit per fer lluir encara més les obres de les seves companyes. No ha estat fins a signar l’antologia de contes Autòctones que han decidit batejar-se públicament. Quan es van conèixer cap d’elles havia publicat i avui acumulen nou llibres i un munt de relats recollits en altres volums col·lectius.

Escoltarem contes d’animals grossos i petits, herbívors i carnívors; contes d’ocells diürns i nocturns, residents i migrants, i també de marins, terrestres, aeris i aquàtics; contes de peixos cartilaginosos i ossis, costaners i de mar obert, i també de bèntics, demersals i pelàgics… Contes inesperats, xocants, encantadors, intrigants… Contes sobre l’amistat, la família, el sexe, les maternitats, les violències… Contes sobre el que ens fa (també) animals.

Dugueu boli i ganes de gresca, perquè…

Hi haurà xou.
Hi haurà diversió.
Hi haurà concurs.
Hi haurà brega.
I hi haurà 5 guanyadors.

També hi haurà còctel autòcton preparat pel restaurant Sognu (en versió amb i sense alcohol).

Tots els ingredients per a gaudir d’un vespre bestial amb una reunió de talent, humor i espectacle que farà trontollar les muntanyes.

Per apuntar-se a la trobada, enviar un correu electrònic a
naturallibres@gmail.com o un WhatsApp al 626534710

DATA

10.06.2023

HORARI

19h

PREU

7€ Inclou: Assistència al xou + participació en el sorteig + còctel Autòcton + val de 10% de descompte per gastar en la compra del llibre Autòctones

INICIATIVA

NaturaLlibres
Són 5 i són escriptores. I són de les bones. De les molt, molt bones. I són amigues. I són de la festa, del beure i del riure. Són les Autòctones: Leticia Asenjo, Roser Cabré-Verdiell, Gemma Sardà, Elisenda Solsona i Laura Tejada.