Literatura

Arran del riu escrita. El corrent que trenca el silenci

Alins.
Pallars Sobirà
21.07.2023

Obrir un llibre prop d’un riu, al mig d’un bosc, encerclats d’altes muntanyes, a la vora d’antigues bordes… cercant la calma necessària per oblidar-se d’aquest món i penetrar en aquell altre que ens narren les pàgines. Això és el que farem un cop al mes a NaturaLlibres amb Obaga Activitats: caminar per a trobar el nostre temps de lectura en el medi natural.

Cada itinerari serà conduït per un guia intèrpret d’Obaga, qui ens explicarà les mil històries que podem llegir a la flora i fauna mentre caminem a pleret fins a la zona de lectura proposada. Allà, cada participant durà un llibre per llegir una estona. Camí de tornada, tindrem l’oportunitat de comentar entre nosaltres el títol que hem portat o recomanar algun altre que ens hagi agradat, compartint així aquest acte generalment solitari que és llegir.

  • Ràtio màxima: 12 persones
  • Material recomanat: Motxilla petita on portar el llibre de lectura, aigua i alguna cosa per picar: ganyips, fruita… Roba còmode i adequada per a la muntanya, paravent o impermeable. Calçat còmode per caminar per corriols. Gorra, protector solar i ulleres de sol. Llapis per pendre notes i una petita llibreta de camp.
  • Nivell de dificultat: La dificultat varia en funció de la ruta programada i està basada en el mètode SENDIF, on es valora la distància amb el desnivell acumulat.
  • Temps de lectura: 45 minuts aprox.

Per apuntar-se a la trobada, enviar un correu electrònic a
naturallibres@gmail.com o un WhatsApp al 626534710

DATA

21.07.2023

HORARI

Matí

LLOC

Alins

PREU

17€, Inclou: Ruta guiada + Val de descompte de 2€ en llibres*

ACCESSIBILITAT

Ruta a peu

INICIATIVA

NaturaLlibres
Excursió naturalista + Moment de lectura personal